Search

Administratorul site-ului „magazinulminune.ro” este SC IRDEN SHOPPING SRL care este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/1777/2018 si Cod Unic de Inregistrare: RO 39535883. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos, de aceea recomandam citirea cu atentie a acestora.
SC IRIDEN SHOPPING SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara nicio notificare prealabila. Preturile produselor afisate sunt exprimate in RON si contin TVA.

 • Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
  Produsele si serviciile sunt oferite exact in forma in care vin de la producator si, de asemenea, IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL. SC IRIDEN SHOPPING SRL nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la scopul achizitionarii produselor de pe acest site de catre clienti, si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a produselor si a eventualelor prejudicii provocate de utilizarea lor in mod necorespunzator.
  SC IRIDEN SHOPPING SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate (culoare, accesorii, aspect, etc.).
  Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul „magazinulminune.ro” , SC IRIDEN SHOPPING SRL isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz atat specificatiile cat si preturile acesora.
 • Declinarea responsibilitatii
  Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul fizic, in sine, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia, a designului ori in ceea ce priveste accesoriile. Acestea nu afecteaza functionalitatea ori destinatia produsului.
 • Garantie si compensatii
  Excluderea garantiei o reprezinta urmatoarele cazuri: produse care prezinta urma de deteriorare naturala sau datorita utilizarii
  – marfa prezinta urme de uzura sau de utilizare
  – a fost utilizata in legatura cu accesorii sau aparatura nepotrivita si neoriginala
  – produsul a suferit de pe urma unei calamitati naturale
 • Reclamatii
  Orice problema legata de livrarea produselor comandate o puteti adresa catre adresa de mail contact@magazinulminune.ro
Back to Top